Marcoverhuurt

Uw formulier is verzonden.

Wij zullen zo snel mogelijk reageren

Leveranciers 

Logo Manitou Group
wuerth logo big
logo linksboven2 homepage
Unknown

Veel gestelde vragen

Welke verreikers kan ik bij u huren?

Bij Marco Verhuurt kunt u een verreiker van Manitou huren met een bereik van 9 of 14 meter.

Voor welke werkzaamheden kan een verreiker worden ingezet?

Een verreiker wordt meestal gebruikt bij het uitvoeren van werkzaamheden aan gevels en daken. U kunt denken aan schilder- en isolatiewerk, maar ook aan het plaatsen van een dakkapel of groot dakraam of het renoveren of reinigen van daken. Onze verreikers zijn ook zeer geschikt voor op de bouwplaats.

Levert u ook de aanbouw voor een verreiker?

Ja, wanneer u bij Marco Verhuurt een verreiker huurt dan kunnen wij daarbij de benodigde aanbouwdelen leveren zodat u deze veilig kunt gebruiken. Daarom werken wij altijd met een offerte op maat. De volgende aanbouw onderdelen kunnen wij leveren:

  • Jip
  • Huloklem
  • Hulohaak
  • Pallethaak
  • Kettingen en hijsbanden
Voor welke periode kan ik bij u een verreiker huren?

U kunt de verreiker in principe zo lang huren als nodig. Bent u bijvoorbeeld bezig met gevelonderhoud of schilderwerkzaamheden voor meerdere woningen of een kantoorpand dan zult u daar langer een verreiker voor nodig hebben. Wij kunnen u in alle gevallen een offerte op maat aanbieden.

Kan ik ook als particulier een verreiker huren?

U kunt ook als particulier een verreiker huren, bijvoorbeeld voor onderhoud aan uw woning. Uiteraard dient u bekend te zijn met het juist en veilig gebruiken van de machine.

Kan ik een verreiker overal veilig plaatsen?

De verreiker kan overal geplaatst worden daarom zijn er geen rijplaten nodig. De 4 wiel drive machines gaan dus ook door modder enz. heen zonder rijplaten. Het gewicht van de verschillende verreikers staat vermeld bij de specificaties.

Hoeveel gewicht kan de verreiker tillen?

Het gewicht dat u met de verreiker kunt tillen is afhankelijk van het model. De grootste verreiker met een bereik van 14 meter heeft een hefcapaciteit tot 4.000 kg.

Wat is het KvK-nummer?

Ons KvK-nummer is 74567594 te Den Haag.

Wat is het IBAN nummer?

NL80 ABNA 0557 5745 11

Wat is het BTW-nummer?

Ons BTW-nummer is: NL859951388B01